Luni-Vineri 9-16

Bec LED Xiaomi Mi Smart Warm White

ID Produs: 153523

Garantie: 24 luni
24 Luni Garantie



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

67,34 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Bec LED Xiaomi Mi Smart Warm White de la Xiaomi

Bec LED Xiaomi Mi Smart Warm White

Becul LED Xiaomi Mi Smart Warm White a fost creat pentru a avea lumina perfecta in orice situatie. Este unul dintre cele mai interesante produse din clasa sa.

Creat pentru casa
Becul LED Xiaomi Mi Smart Warm White are conexiune Wi-Fi ceea ce iti permite sa-l utilizezi cu usurinta atat in interiorul cat si in exteriorul casei. Il poti controla chiar si atunci cand esti departe de casa. Sau il poti programa sa functioneze intr-un interval anume de timp. Ori poti seta sa isi reduca intensitatea luminoasa pe masura ce se apropie ora de culcare. Prin intermediul aplicatiei mobile poti controla becul dupa pofta inimii indiferent de locul in care te afli. Becul LED Xiaomi Mi Smart Warm White ofera o lumina alba, calda ce te va face sa te simti bine imediat ce ai pasit in casa.

Adaptat nevoilor tale
Indiferent ca vrei o lumina difuza sau puternica becul LED Xiaomi Mi Smart Warm White a fost creat pentru a-ti indeplini dorintele. In plus, este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant asa ca poti utiliza vocea pentru a-l controla.

Tip Bec:
LED
Soclu:
E27
Conectivitate:
Wireless Wi-Fi IEEE 802.11b / G / N 2.4GHz
Putere (W):
8 W
Flux luminos (lm):
810 Im
Dimensiuni:
60 X 60 X 116 Mm
Caracteristici speciale:
2700 K
Compatibilitate Android Si IOS
Durata Utilizare 25.000 Ore
Operating Temperature 10 ~ 45ºC

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.