Luni-Vineri 9-16

Aparat de vidat Foodsaver FFS005X-01, 28 cm, 3 Viteze, Argintiu

ID Produs: 205500

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

991,24 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +99,12 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +148,69 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 40.42 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aparat de vidat Foodsaver FFS005X-01, 28 cm, 3 Viteze, Argintiu de la FoodSaver

Tip produs Aparat de vidat cu clema
Tip Portabil
Utilizare Rezidential
Tip alimente Solide
Tip panou de comanda Mecanic
Functii Functie Pulse Sigilare
Tip vidare Umeda
Control vidare Automat
Tip alimentare La retea
Punga vidare Rola
Accesorii incluse Furtun vidare sticle Spatiu depozitare rola Cutter pungi Tava de picurare detasabila
Material Inox
Bara de lipire 28 cm
Putere 140 W
Trepte de viteza 3
Culoare Negru Argintiu
Continut pachet 1 x Aparat de vidat

DIMENSIUNI

Inaltime 10.2 cm
Lungime 41.2 cm
Latime 23.3 cm
Greutate 2.5 Kg
Aparat de vidat Foodsaver FFS005X-01, 28 cm, 3 Viteze, Argintiu
 

Cu noul aparat de ambalare in vid, FoodSaver FFS005X, pastrezi prospetimea alimentelelor de pana la 5 ori mai mult timp fata de metodele traditionale de conservare, nu risipesti alimentele si in acelasi timp faci economie de bani si timp. Procesul de vidare elimina aerul si prelungeste perioada de prospetime a alimentelor depozitate in congelator, frigider sau dulapuri. Acum poti sa pastrezi alimentele in congelator pentru luni, chiar ani de zile, fara nicio arsura de congelare.

 

Pentru fripturi fragede si savuroase, condimentele si ierburile aromatice pot face diferenta. Folosind aparatul si caserola de marinare rapida FoodSaver poti marina carnea in doar cateva minute, in loc de ore. Introduci ingredientele pentru marinada in caserola, videzi si apoi lasi caserola in frigider la marinat, pentru 15-20 de minute. Procesul de vidare deschide porii carnii si astfel sosul si aromele patrund mult mai rapid si mai profund.


Pentru vidarea si sigilarea alimentelor fragile, aparatul dispune de functie Pulse si 3 setari de viteza, lent, normal si rapid, in functie de ingredientele pe care doresti sa le videzi. Design-ul compact si elegant al FoodSaver FFS005X permite depozitarea pe verticala, economisind astfel spatiu de stocare in orice bucatarie, indiferent de dimensiunea ei.

 
Continut pachet: 5 pungi 0.94 l, 5 x 3.78 L, 1 dispozitiv portabil de sigilare in vid, 1 rola de 28 x 300 cm, 1 caserola.
 

 

Mentine prospetimea alimentelor de pana la 5 ori mai mult timp


Aerul este inamicul prospetimii, oxigenul si umezeala provocand alterarea alimentelor. Sistemul patentat de vidare FoodSaver previne contactul cu acesta, evitandu-se astfel deshidratarea si pierderea aromelor. Fie ca le depozitezi in frigider sau congelator, prin vidarea cu FoodSaver alimentele se mentin proaspete de pana la 5 ori mai mult timp, versus varianta traditionala de conservare.

 

 

 

Vidare si sigilare automate


Este foarte usor sa videzi cu FoodSaver. Este suficient sa introduci punga in aparat si sa fixezi capacul sau furtunul in accesoriile dedicate si doar prin apasarea unui buton aparatul videaza si sigileaza alimentele in mod automat, rapid si igienic.

 

 

Videzi si marinezi rapid


Poti sa marinezi carnea in doar cateva minute in pungile de vidare FoodSaver. Procesul de vidare deschide porii carnii si astfel sosul si aromele patrund mult mai rapid si mai profund. Introduci carnea si sosul de marinare sau condimentele intr-o punga mai mare si videzi cu ajutorul functiei de vidare umeda. Tai punga si repeti acest proces de vidare de 2-3 ori.

 

 

 

Vidare separata uscat / umed


Pentru sigilarea facila a alimentelor foarte umede sau care contin sos, aparatul schimba automat nivelul de sigilare al pungii, pentru o etansare sigura a alimentelor. Cu ajutorul acestei functii, poti marina carnea in doar cateva minute.

 

 

 

Sigilare separata


Rolele pentru pungi prezinta avantajul ca pot fi dimensionate in functie de necesitati. Pentru sigilarea personalizata a pungii, aparatul este dotat cu functie de sigilare separata, pentru confort si siguranta crescute.

 

 

 

3 setari de viteza


Pentru sigilarea alimentelor fragile, aparatul dispune de 3 setari de viteza, lent, normal si rapid, in functie de ingredientele pe care doriti sa le vidati.

 

 

 

Functie Pulse


Unele ingrediente mai fragile, precum produsele de patiserie, painea, biscuitii sau chipsurile se pot strivi la sigilare. Pentru a impiedica acest lucru, puteti utiliza functia de Pulse a aparatului de vidare.

 

 

 

Spatiu depozitare pentru rola


FoodSaver FFS005X are un spatiu special pentru depozitarea rolei.  Folosind rolele de vidare poti sa-ti creezi propriile pungi, in functie de marimea si tipul alimentelor pe care doresti sa le videzi.

 

 

 

Cutter inclus


Cutter-ul integrat simplifica realizarea pungilor. Poate fi folosit atat pentru a taia pungi de diverse dimensiuni, in functie de marimea alimentelor pe care doriti sa le vidati, cat si pentru a deschide pungile deja vidate.

 

 

Furtun de vidare inclus


Pentru pastrarea mai mult timp a prospetimii alimentelor in caserole sau a calitatii vinului si uleiului dupa deschiderea sticlelor, foloseste furtunul de vidare compatibil cu toate accesoriile FoodSaver. Acesta se conecteaza la portul dedicat al aparatului si la caserola sau dopul de vidare sticle.

 

 

 

Tava de picurare detasabila


Tava de picurare colecteaza excesul de umiditate, lichide si mici resturi ce apar in timpul vidarii alimentelor. Este detasabila si lavabila in masina de spalat vase.

 

 

 

Depozitare pe verticala


Design-ul compact si elegant permite depozitarea pe verticala, economisind astfel spatiu de stocare in orice bucatarie, indiferent de dimensiunea ei.

 

 

 

Mecanism simplu de blocare


Pentru buna functionare a aparatului, este important sa va asigurati mai intai ca acesta este inchis corect. Aparatul dispune in partea dreapta de un mecanism simplu de inchidere, pe care il puteti manevra usor, cu o singura mana.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.